×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Danspartner krijgt het ongelooflijk heet van Sabia Engizek

12.07.2016 -

Sabia Engizek doet mee met de Duitse variant van Dance, Dance, Dance en heeft een knappe danspartner weten te scoren. De gespierde Leonard Freier krijgt het duidelijk ook behoorlijk warm van Sabi, of in ieder geval door Sabia.


Hij toont zonder enige schaamte zijn gespierde lichaam op een topless plaatje op Facebook. Naast hem staat Sabia. Ook de andere mannen op de foto zien het niet zitten om met die hitte hun shirt aan te houden. 

'Bij de training wordt het de jongens vaak te warm', schrijft Leonard erbij. Hij en Sabia zijn vol op bezig met dansen voor het programma, maar dat schijnt niet het enige te zijn dat ze samen doen. Achter de schermen zou er ook een romance opbloeien tussen de donkere schone en de gespierde hunk.