×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Danny de Munk voelt zich net een clown in Dance Dance Dance

Danny de Munk voelt zich net een clown in Dance Dance Dance
22.09.2019 -

Podiumervaring heeft Danny de Munk wel, maar toen hij dansschoenen aantrok voor een nieuw seizoen Dance Dance Dance ging er echt een wereld voor hem open. 'Het is alsof je een olifant leert vliegen, zo voel ik mij in dansland,' aldus de zanger.


‘Het is mooi als iedereen heel goed kan dansen in zo’n programma maar er moeten ook een paar clowns in zitten. Nou ik kan je vertellen: daar ben ik er een van,’ vertelt Danny die duidelijk de verwachtingen voorafgaand aan de opnames van de uitzendingen tempert aan het ANP. ‘Maar dat is juist ook wel weer mooi. Daar zit de uitdaging in.’

Danny stapt de dansarena in met zijn dochter Bo, die een dansopleiding heeft afgerond en haar vader naar een hoger niveau probeert te tillen. ‘Wij zijn yin en yang. Bo is echt een danseres en ik ben een soort acrobaat.’

Het eerste seizoen van Dance Dance Dance bij SBS6 begint op 27 september. Het programma werd eerder uitgezonden door RTL.