×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Munk, Grace en Beense zingen Hazes

1.09.2017 -

Danny de Munk, Glennis Grace en Peter Beense zijn onder de artiesten die volgend jaar april in de Ziggo Dome in Amsterdam staan tijdens de zesde editie van Holland zingt Hazes. Dat maakte de producent van de concerten donderdag bekend.


De Munk, Grace en Beense zijn de eerste artiesten in de line-up die bekend zijn gemaakt. Ze waren alle drie vorig jaar ook al van de partij. Net als voorgaande jaren zal een rits aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zijn hits onder begeleiding van de liveband van Eric van Tijn ten gehore brengen.

Uiteraard staan André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne ook weer op het podium. ''De jubileumeditie van vorig jaar was geweldig'', aldus Roxeanne. ''Ik verheug me nu al op de komende editie.'' Dré voegt toe: ''Het is elk jaar weer één groot feest zowel voor als achter de schermen.''

Holland zingt Hazes vindt volgend jaar plaats op 20 en 21 april.