×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Daniel Craig gaat andere film dan Bond doen’

4.09.2018 -

Acteur Daniel Craig gaat in november een nieuwe film opnemen. Hij speelt een hoofdrol in Knives Out, een thriller over een detective die op een lastige zaak wordt gezet. Rian Johnson, de man die onder meer Star Wars: The Last Jedi maakte, gaat volgens Deadline regisseren.


Het nieuws bevestigt dat de nieuwe Bond-film zeker een half jaar wordt uitgesteld. Het project kwam in zwaar weer nadat de producenten regisseur Danny Boyle de laan uitstuurden. Zij zouden een onoverkomelijk creatief verschil van mening hebben over het scenario en de beoogde acteur voor de schurkenrol.

De opnames van Bond 25 zouden in december van start gaan; de première stond in oktober 2019 gepland. De problemen met de regisseur betekenen dat het project vermoedelijk pas eind 2020 in de bioscopen te zien is. De vraag is of Craig nogmaals terugkeert als Bond; de acteur is de 50 inmiddels gepasseerd en heeft al vaker aangegeven genoeg te hebben van de rol.