×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dakota Johnson baalt van nieuw gebit

Dakota Johnson baalt van nieuw gebit
7.08.2019 -

Fans van Dakota Johnson waren geschokt toen de Fifty Shades-actrice onlangs op de rode loper verscheen zonder het haar kenmerkende spleetje tussen de tanden. Nu blijkt dat ook Dakota zélf flink baalt van haar nieuwe glimlach.


‘Ik had sinds mijn dertiende een permanent draadje achter mijn tanden’, doet de 29-jarige Amerikaanse dinsdag uit de doeken in The Tonight Show met Jimmy Fallon. ‘Omdat ik veel last had van mijn nek besloot mijn orthodontist het te verwijderen om te kijken of mijn kaak misschien een beetje groter was geworden.’ De ingreep bleek uiteindelijk het gat tussen haar voortanden te dichten. ‘Het heeft me geholpen maar het spleetje verdween ook. Ik ben er ook heel verdrietig over.’

Dakota’s nieuwe uiterlijk leverde talloze reacties op op social media. Iets dat de actrice overigens maar moeilijk kan begrijpen. ‘Het feit dat dit tegenwoordig in onze wereld een nieuwswaardige gebeurtenis is sha-ka-khan voor mij’, zei ze tegen Fallon.