×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cynthia Abma in VPRO serie Hollands Hoop

5.09.2013 -

Cynthia Abma gaat naast Goede Tijden, Slechte Tijden ook acteren in de tv-serie Hollands Hoop. Samen met Kim van Kooten en Marcel Hensema vertolkt ze een van de hoofdrollen in de nieuwe VPRO-serie, zo maakt de omroep bekend.


De dramaserie met 'een tragisch-komische ondertoon' gaat over een forensisch psycholoog met een burnout (Hensema) die in de drugshandel rolt wanneer hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. Hij wil het liefst zo snel mogelijk van de wietplantage op het terrein af, maar komt erachter dat dat lang niet zo gemakkelijk is als hij had gehoopt.

Cynthia speelt een corrupte lokale wethouder. Naast Cynthia, Kim en Marcel spelen ook Peter Paul Muller en Peter Van Den Begin in de serie. De opnames voor het achtdelige drama, dat in 2014 op televisie komt, vinden de komende maanden plaats in Groningen en Noord-Holland.