×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cuba Gooding Jr. beschuldigd van aanranding

Cuba Gooding Jr. beschuldigd van aanranding
13.06.2019 -

Jerry Maguire-acteur Cuba Gooding Jr. is door de politie aangehouden nadat een vrouw hem ervan heeft beschuldigd door hem te zijn betast. De 51-jarige Cuba wordt verdacht van aanranding en zat een paar uur vast, bevestigt zijn advocaat aan Amerikaanse media. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.


De acteur, die zegt onschuldig te zijn, meldde zich donderdag zelf bij de politie. Volgens de raadsheer werkt Cuba volledig mee aan het onderzoek en hij verwacht dan ook dat de acteur wordt vrijgesproken.

De vrouw zegt zondag door Cuba in haar borsten te zijn geknepen in een nachtclub. De acteur liet woensdag al aan TMZ weten dat hij optimistisch is in de zaak en dat hij vertrouwen heeft in het juridisch systeem. Volgens hem is er ook een video-opname die moet aantonen dat hij onschuldig is.