×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cristiano Ronaldo ontkent nieuwe beschuldigingen mishandeling

Cristiano Ronaldo ontkent nieuwe beschuldigingen mishandeling
10.01.2019 -

Een vrouw in Engeland beweert dat Cristiano Ronaldo haar gedurende hun 10 jaar durende relatie emotioneel heeft mishandeld en bedreigd. De voetballer heeft hierop direct zijn Britse advocaten ingeschakeld en ontkent alle 'valse en lasterlijke aantijgingen'. Dit meldt de Daily Mail.


De dame in kwestie, Jasmine Lennard, is inmiddels een complete Twitter-oorlog tegen de Portugese sterspeler begonnen en heeft allerlei audiofragmenten online geplaatst, waarin volgens haar Ronaldo te horen is. Zo zou hij zich negatief hebben uitgelaten over de LBTGQ gemeenschap en de Joodse gemeenschap. Ook noemt ze hem een leugenaar en zegt ze 'nog veel meer over hem naar buiten te brengen'.

Lennard, die in het verleden meedeed aan Celebrity Big Brother UK, zegt geïnspireerd te zijn geraakt na het zien van de ontluisterende documentaire over R. Kelly eerder deze week. Door nu haar mond open te doen wil ze Kathryn Mayorga, de vrouw die zegt verkracht te zijn door Cristiano in 2009 in Las Vegas, steunen. 'Ik geloof die vrouw en zal alles doen om te bewijzen wat voor een vreselijke man Ronaldo is,' aldus Jasmine.

Ten tijde van het posten van haar vele tweets, zouden zich een aantal vrouwen bij Jasmine gemeld hebben die ook zeggen bedreigd te zijn door de voetballer.