Placeholder

Cristiano Ronaldo: ‘Mijn zoon heeft geen moeder nodig’

Cristiano Ronaldo doet in zijn nieuwe documentaire een boekje open over zijn privéleven waarin hij voor het eerst openhartig praat over zijn zoontje Cristiano jr. Het is altijd een mysterie geweest wie de moeder van het jongetje is. Als het aan de voetballer ligt, zal het nooit bekend worden. 'Mijn zoon heeft geen moeder nodig,' aldus de Real Madrid-speler.

Cristiano Ronaldo praat voor het eerst openlijk over zijn vijfjarige zoon Cristiano jr. in een nieuwe documentaire over de Real Madrid-speler. In 2010 meldde de voetballer via Facebook dat hij vader zou worden en dat hij volledig voogdij heeft gekregen in overleg met de moeder van het kind. De moeder zou graag haar identiteit geheim houden.

Inmiddels is Ronaldo al vijf jaar een trotse vader en heeft hij nooit iets losgelaten over de moeder van zijn kind. In zijn nieuwe documentaire zegt het voetbalicoon dat zijn zoon 'geen moeder nodig heeft, alleen hem. Een vader is genoeg'. Over de omstandigheden rond de geboorte van zijn zoon zegt de 30-jarige voetballer: 'Mensen speculeren of ik een relatie had met de moeder of dat ze een draagmoeder was. Ik heb het nooit iemand verteld en dat zal ik ook nooit doen. Wanneer Cristiano groot is, zal ik het hem allemaal vertellen'.

Ronaldo's moeder Dolores weigert ook te praten over de situatie. 'Cristiano jr. heeft niemand behalve zijn vader en ik, dus spendeert hij veel tijd met mij. Het kan me niet boeien wie zijn moeder is. Ik wil mijn kleinzoon alleen maar liefde en educatie geven, zoals Ronaldo mij gevraagd heeft om te doen', aldus Dolores.