Courteney Cox voelt zich oud

'Een seconde geleden was ik nog de jongste op de set en nu ben ik de oudste. Ik weet niet wat er gebeurd is!' Courteney Cox (46) heeft geen idee waar de tijd is gebleven sinds ze zestien jaar geleden als 30-jarige begon bij Friends.

‘Ik ben zo oud, dat mijn gewrichten pijn doen als ik mijn benen te lang op een bepaalde manier over elkaar heen geslagen heb…Ik kan niet meer goed ver weg kijken en van dichtbij zie ik ook al niks’, aldus Courteney. De Cougar Town-actrice snapt niet waar de tijd is gebleven sinds ze zestien jaar geleden op 30-jarige leeftijd begon als Monica in Friends.

Gelukkig komt generatiegenoot, beste vriendin en Friends-collega Jennifer Aniston haar nu gezelschap houden op de set van Cougar Town.  Jen (41) gaat Jules’ (Courteney’s personage) psycholoog Bonnie spelen. ‘Zo’n psycholoog die veel te betrokken is bij de client. De meiden zullen niet veel moeite hebben om zich in te leven want ze zijn in real life zo close dat ze zich ook heel erg met elkaar bemoeien’, vertelt de producent van de serie. ‘Courteney en Jennifer zijn heel erg goed bevriend en vinden het geweldig dat ze weer samen gaan werken, helemaal aangezien het weer comedy is. Elke keer als ze het erover hebben ontstaan er weer nieuwe ideeën voor de rol. Zij zijn allebei heel betrokken.’

Jen zal te zien zijn in het tweede seizoen van Cougar Town, dat in september uitgezonden wordt in Amerika. Wanneer het tweede seizoen in Nederland uitgezonden zal worden is nog niet bekend.