Corendon werkt samen met Mojo Concerts

In 2014 komt Marco Borsato dichterbij dan ooit! Met de muziek van zijn album Duizend Spiegels treedt hij in alle twaalf provinciën op. De tournee begint op vrijdag 11 april 2014 in Tivoli waarna via Hedon in Zwolle alle provinciën worden aangedaan. Het slotconcert is in de Ziggo Dome. Als kers op de taart doet Marco in samenwerking met Corendon in de meivakantie ook Curaçao aan. Voor de echte Marco Borsato fans heeft Corendon Vliegvakanties een unieke reis samengesteld. Bezoek het mooie Curaçao en ontvang entreekaarten voor dit eenmalige en unieke concert van Marco Borsato op 3 mei 2014 op Curaçao.

Het concert vindt plaats op De Kleine Werf in Willemstad, Curaçao. Het is een prachtige buitenlocatie waar al eerdere concerten gegeven zijn. Bij De Kleine Werf kunnen ongeveer 2.500 mensen terecht, zo blijft de sfeer intiem. Om 18:30 uur gaat het terrein open en het voorprogramma Memphis Maniacs begint om 20:00 uur. Marco Borsato was bijna tien jaar geleden voor het laatst op Curaçao en wil graag terug om zijn fans daar te bezoeken. 

Via de website van Corendon Vliegvakanties zijn er unieke reizen samengesteld. Verschillende hotels zoals: Blue Bay Golf, Sunscape Curaçao Resort Spa & Casino, Hilton & Livingstone Jan Thiel zijn nu boekbaar.