×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cor Bakker en Cas Jansen in De Slimste Mens

2.07.2018 -

Pianist Cor Bakker en acteur Cas Jansen behoren deze zomer tot de deelnemers van kennisquiz De Slimste Mens. Het programma met presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem keert vanaf maandag 16 juli terug op NPO 2


In de dagelijkse strijd nemen drie bekende Nederlanders het tegen elkaar op. In de eerste aflevering krijgt Cas Jansen gezelschap van cabaretière Lonneke Dort en schaatser Jan Blokhuijsen. Iedere aflevering valt er één kandidaat af, die wordt vervangen door een nieuwe deelnemer. Later deze zomer stromen onder meer presentator Tim den Besten, chef-kok Robèrt van Beckhoven en SP-Kamerlid Peter Kwint in.

Het is alweer het twaalfde seizoen van De Slimste Mens. De laatste editie werd in januari gewonnen door Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck.