×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Contactverbod voor stalker Taylor Swift

17.05.2018 -

De man die vorige maand werd opgepakt bij de villa van Taylor Swift heeft een contactverbod opgelegd gekregen. Hij moet voorlopig op ruim 500 meter afstand blijven, meldt The Wrap op basis van rechtbankdocumenten. Dat geldt ook voor haar huis en haar werk, bijvoorbeeld bij concerten en andere publieke optredens.


De 38-jarige Julius Sandrock verscheen half april voor de villa van Swift in Beverly Hills. Haar beveiligingspersoneel betrapte de man toen hij gemaskerd en met plastic handschoenen aan probeerde de villa binnen te komen. In zijn auto werden een mes, meer maskers, touw en munitie aangetroffen.

Woensdag werd ook al een andere stalker van Taylor Swift veroordeeld. Mohammed Jaffar, die probeerde in te breken in het penthouse van de zangeres in New York, moet een half jaar naar de gevangenis. Daarnaast kreeg hij een proeftijd opgelegd waarin hij in therapie moet en geen contact mag opnemen met de zangeres.