Conrad Murray waarschuwt de familie Jackson

"Jullie willen de waarheid? Dat kunnen jullie niet aan!!!" Dat zijn de woorden van Conrad Murray over de rechtszaak die de familie Jackson heeft aangespannen tegen concertorganisator AEG Live. De voormalige lijfarts van Michael Jackson weigert te getuigen in de zaak.

Murray dreigt zelfs met geweld. "Laat dit dienen als laatste waarschuwing voor beide partijen. Daag me niet uit door me als getuige op te roepen. Beschouw dit als een nucleaire waarschuwing. Genoeg is genoeg", liet hij achter op een voicemail die is te beluisteren op de site van TMZ. Hij beweert al enige tijd over belangrijke informatie te beschikken over de echte relatie tussen de King of Pop en zijn familie. Murray is opgeroepen als getuige, maar wist hier onderuit te komen door aan te voeren dat die andere rechtzaken kan schaden. Murray wil zijn veroordeling voor dood door schuld (vier jaar) aanvechten.
AEG werd door de rechter gesleept door Katherine Jackson. De moeder van Michael wil miljoenen zien. AEG Live zou de gezondheidstoestand van haar zoon hebben genegeerd. Bovendien heeft de concertpromotor Conrad Murray ingehuurd. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor het toedienen van een dodelijke dosis propofol.