Connie: ‘Ga nooit scheiden’

Na een moeilijke tijd gaat het eindelijk weer goed met Connie Breukhoven. Elke dag joggen en haar vrienden en vriendinnen brachten haar er weer bovenop.

Connie en Hans scheidden vorig jaar na 21 jaarhuwelijk. “Het gaat nu weer goed met me maar ik heb lang heel slecht in m’n velgezeten,” vertelt Connie openhartig. “Na de scheiding van Hans heb ik een helenare tijd gehad waarin ik alles moest verwerken. Dat heb ik voornamelijk zélfgedaan, dat verwerkingsproces doorstaan. En dat deed ik onder andere door heelveel te sporten. Ik ging iedere dag tien kilometer joggen om m’n gedachten teverzetten. Dat hielp énorm. De groep hechte vrienden om me heen heeft me ookdoor die nare tijd heen geholpen. Ik heb veel kracht geput uit de liefde vanm’n vrienden en vriendinnen…”

De Breukhoventjes zijn in goede harmonie uitelkaar gegaan en zien elkaar nog steeds elke dag. Toch zou Connie het nooitadviseren om te gaan scheiden. “Ondanks het feit dat Hans en ik een soortmodelscheiding hebben gehad, zou ik alle vrouwen altijd aanraden om toch vooralníet te gaan scheiden. Je moet blijven proberen om de boel te lijmen door tochhet beste uit je relatie te halen en te proberen een huwelijk ondanks alles telaten slagen. Dat heb ik ook gedaan, tot het uiterste, maar het is mij helaasniet gelukt…”

Lees het hele interview met Connie in de Weekend van dezeweek.