Connie Breukhoven maakt volgens ex vergissing

Hans Breukhoven lijkt zich voorlopig nog geen zorgen te maken over de beslaglegging door zijn ex Connie op hun voormalige echtelijke villa in Wassenaar. Dit blijkt uit een een sms'je van de oprichter van Free Record Shop aan De Telegraaf.

 

’Een dagvaarding wil niet zeggen dat het allemaal waar is. Een advocaat moet gaan bewijzen wat niet waar is. Het is een grote vergissing’, reageert Hans Breukhoven. Connie teert volgens de krant sinds 2009 op een maandelijkse toelage van 50.000 euro. Ze zou tot nu toe ongeveer 2,5 miljoen van het maximumbedrag van 10 miljoen van haar ex hebben ontvangen. Volgens deze theorie zou ze dus nog 7,5 miljoen tegoed hebben, gelijk aan het bedrag waarvoor ze conservatoir beslag heeft laten leggen.

Het lijkt erop dat de bijna 62-jarige blondine haar maandelijkse toelage veilig wil stellen door beslag te laten leggen op de villa, suggereert de krant. Mogelijk vreest ze dat Hans wellicht nog persoonlijk door schuldeisers aansprakelijk wordt gesteld na de doorstart van Free Record Shop. Binnen 14 dagen moet Connie voor de rechtbank in Den Haag het gelijk van haar vordering aantonen.