×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Concert De Leeuw afgelast om stemproblemen

19.11.2017 -

Paul de Leeuw kampt met stemproblemen. Daarom is het concert dat hij vandaag met Freek Bartels in Zwolle zou geven afgelast.


Dat vertelt De Leeuw zelf in een filmpje op Facebok. 'Ik heb deze week met verkoudheid gespeeld, maar mijn stem is gewoon kapot', legt hij uit. 'We gaan een alternatieve datum vinden. Dan kan ik weer honderd procent geven; het lukt me nu niet om twee uur lang te zingen met deze stem'.

De opnames van De Kwis gaan zaterdagmiddag wel gewoon door, laat zijn woordvoerster weten.De Leeuw werkt op dit moment samen met Brigitte Kaandorp aan een speciale jubileumvoorstelling waarmee hij half december twee weken in het Luxor Theater in Rotterdam staat.