Comeback voor Brutale Meiden

Tatum Dagelet (35) en Jennifer de Jong (34) slaan opnieuw de handen ineen. De twee brutale meiden zullen binnenkort weer met een programma op de buis te bewonderen zijn.

De twee vriendinnen maakte in 1997 en 1998 het programma Brutale Meiden. In dit programma struinden de meiden feestjes af en besteedden zij aandacht aan onderwerpen die ze interessant vonden. Denk aan mode, films, seks en televisie. Er kwamen ook diverse sterren voorbij in het programma. In 2005 probeerde tatum en Jennifer een comeback te maken met Brutale Moeders. De vriendinnen waren namelijk ondertussen moeder geworden! Helaas flopte dit programma.

Met hun nieuwe programma gooien Tatum en Jennifer het over een andere boeg. Het programma zal namelijk over voetbal gaan. Een onderwerp waarover Tatum wel het één en ander weet. Ze is namelijk al 2 jaar samen met Wigan Athletic-voetballer Daniël de Ridder. Het programma zal vooral aandacht besteden aan het Wereldkampioenschap voetbal, dat deze zomer in Zuid-Afrika plaatsvindt.

Tatum heeft samen met ex-man Ruud de Wild een dochter. Het meisje heet Toy Tavis (7). Jennifer is de trotste mama van dochter Mila Dana Mei-Fong (9).