×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Comeback Tom Jones afgelast

28.07.2018 -

Tom Jones moet nog even wachten op zijn comeback. De zanger zou na zijn ziekenhuisopname weer het podium beklimmen, maar de show van vrijdag werd vanwege slecht weer te elfder ure afgelast.


Tom zou in York optreden op een paardenrenbaan. Vanwege een storm kon de zanger echter niet naar York reizen. Zijn helikopter kon namelijk niet opstijgen. Dat meldt NME.com.

Zijn fans waren zwaar teleurgesteld, blijkt uit berichten op social media. Vooral het feit dat ze maar de helft van hun ticket vergoed krijgen, was voor velen het sein om via de sociale netwerken hun boosheid te tonen.

Tom Jones, bekend van hits als Sex Bomb, Kiss en What’s New Pussycat, werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis vanwege een bacteriële infectie. Daardoor moest hij vijf concerten afzeggen.