Come back Jan Smit op Koninginnedag

Jan Smit zal 30 april terugkeren op het podium. In de show van Edwin Evers vertelde Jan tijdens het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam op te treden.

De Volendamse zanger werd in november geopereerd aan zijn stembanden en was daardoor maanden uit de roulatie. Zijn optreden op koninginnedag zal zijn eerste zijn sinds de operatie een half jaar geleden.

Ook andere artiesten als Gerard Joling, Kane, Krezip, Alain Clark, VanVelzen, Leaf en de Amerikaanse band Mêlee zullen over twee weken het museumplein op zijn kop gaan zetten. Het feest, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekit zal aan elkaar gepraat worden door radio dj’s Edwin Evers, Lindo Duvall, Barry Paf en Jeroen Nieuwenhuize. 538-dj Frank Dane zal samen met zangeres Elize verslag van de gebeurtenissen backstage doen. ’S Avonds zullen deze beelden uitgezonden worden op RTL 5. Het spektakel wordt afgesloten door de Franse dj David Guetta, die hits scoorde als ‘Love is gone’, ‘Baby when the light’ en ‘Delirious’.

Benieuwd met wel nummer Jan op de proppen komt.