Coen en Sander geen vrienden buiten werk

Coen & Sander zijn goed bevriend, maar in hun vrije tijd trekken de radio-dj's doorgaans niet met elkaar op. Dat is een bewuste keuze, vertellen ze in het AD.

De twee zien elkaar al 40 uur per week, als het niet meer is. "Dan zijn er nog de zomertournees, programma’s als De Zomer Voorbij, waarin we vorig jaar verschenen en concerten waar je elkaar weer tegenkomt. Voor de frisheid is het beter om de uren die je dan nog overhebt niet ook nog eens samen de kroeg in te duiken", vindt Lantinga.

Het is niet zo dat ze daar gewoon geen zin in hebben. "De chemie moet er zijn op de radio", stelt hij. "Ik ben anders bang dat het verzadigd raakt." In het weekeinde laten de grappenmakers elkaar dus meestal met rust. "Als wij op maandag in de uitzending zeggen: ‘Hoe was je weekend?’, dan is dat een oprechte vraag", aldus Swijnenberg.

Het BNN-duo staat vrijdag in een uitverkochte Heineken Music Hall met hun Oktoberfest-alternatief Das Coen und Sander Fest. Onder anderen Nick & Simon en De Kraaien maken er hun opwachting.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen