Clinton vergeeft Justin Bieber

Het zit weer goed tussen Justin Bieber en Bill Clinton. Volgens E! Online heeft de voormalige Amerikaanse president het tieneridool zijn belediging vergeven. Een filmpje waarin Justin Bieber Clinton beledigt, dook woensdag op. Te zien is dat de 19-jarige zanger in een restaurant in New York een schoonmaakmiddel op een foto van Bill Clinton sprayt terwijl hij “F**k Bill Clinton” roept. Wat Bill hem ooit heeft aangedaan, is niet duidelijk.

 Het slachtoffer ligt er naar verluidt niet wakker van. Volgens een insider zou Clinton hebben gereageerd met: "Als dat het ergste is wat je ooit hebt gedaan, dan is het goed." Een behoorlijke opluchting voor Justin. "Bedankt dat u de tijd nam om met me te praten, meneer de president. Uw woorden betekenen veel. #greatguy", twitterde hij na afloop van het gesprek.

Justin maakte van de gelegenheid ook nog even gebruik om zijn diensten aan te bieden aan het Clinton Global Intitiative. De ex-president en activist raadde de jonge zanger daarop aan om te focussen op het goede in de wereld en om zijn vrienden, die de video lieten uitlekken, goed in de gaten te houden.