×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cleane Demi Lovato viert mijlpaal met taart

Cleane Demi Lovato viert mijlpaal met taart
26.01.2019 -

Demi Lovato is precies een halfjaar clean. Reden genoeg om haar in het zonnetje te zetten, vond haar team. De zangeres werd vrijdag dan ook getrakteerd op een groot stuk taart.


Demi, die zes maanden geleden op het randje van de dood balanceerde, deelde via Instagram foto's van het kleine feestje. 'We zijn fucking trots op je', staat er op een begeleidend kaartje van Demi's team naast het stuk taart.

De 26-jarige Demi werd in juli opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis. Ze werd door een assistente bewusteloos gevonden in bed na een lange nacht feesten. Demi was maanden daarvoor teruggevallen in haar drugsverslaving nadat ze zes jaar nuchter was geweest.