×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ciara en Russell Wilson krijgen een kindje

26.10.2016 -

Ciara en haar kersverse echtgenoot Russell Wilson zijn in verwachting van hun eerste kind. Amper drie maanden na hun huwelijk is de zangeres zwanger, zo maakte Russell bekend via Instagram.


'De grootste zegen ooit. Voor altijd dankbaar', schrijft Russell bij een foto waarop hij de buik van Ciara vasthoudt. Voor de duidelijkheid voegt hij daar de hashtag #BabyWilsonOnTheWay bij.

Vorige week doken al geruchten over een zwangerschap op, maar die werden toen nog niet bevestigd. Ciara wordt overigens voor de tweede keer moeder. Ze heeft al een tweejarig zoontje met rapper Future.

Ciara en Russell trouwden afgelopen zomer op grootse wijze in het Engelse Cheshire. De ceremonie vond plaats in het kasteel van Peckforton. De 31-jarige zangeres en de 27-jarige sportman maakten in maart hun verloving bekend.

 

The Greatest Blessing of All. Forever Grateful. #BabyWilsonOnTheWay

Een foto die is geplaatst door Russell Wilson (@dangerusswilson) op