Chris Brown geveld

Oververmoeidheid is onder meer de oorzaak van de aanval die Chris Brown vrijdag trof terwijl hij in de opnamestudio aan het werk was. Dit staat in een verklaring van zijn management waaruit USA Today en The Hollywood Reporter citeren.

Chris Brown werd niet in het ziekenhuis opgenomen. ''Chris kreeg een non-epileptische aanval. De dokter die hem heeft verzorgd wijt de aanval aan overmoeidheid en extreme emotionele stress, veroorzaakt door de aanhoudende juridische aanvallen die ongegrond zijn en de non-stop negativiteit'', luidt de verklaring van zijn management.

In de uren na de aanval bleef het in de media onduidelijk hoe de r&b-zanger eraan toe was. Zijn knipperlichtvriendin Karrueche Tran twitterde: ''Hele dag gebeden''. Later twitterde ze: ''Veel aan mijn hoofd vandaag, ik heb een knuffel nodig.'' Zelf gaf Chris zaterdag weer een teken van leven. ''Ze zullen niet van je houden totdat je een herinnering bent'', twitterde hij.

Brown kampt de afgelopen jaren met negatieve publiciteit en heeft ook juridische problemen. De zanger moest zich afgelopen week even kort melden bij een gevangenis, omdat hij vorig jaar was weggereden na een auto-ongeluk. Brown zegt onschuldig te zijn. Op 15 augustus dient een rechtszaak.