Cheryl Cole geeft Ashley nog een kans

Zangeres Cheryl Cole (26) wil met haar man Ashley (29), die meerdere keren vreemdging, in huwelijkstherapie. De scheiding lijkt hiermee van de baan.

Volgens de Engelse krant The Daily Mail wilCheryl Cole in therapie met haar man Ashley. Vorige maand werd bekend dat hij haar meerderemalen heeft bedrogen. In 2008 was dit ook al gebeurd, toen gaf Cheryl hem een 2ekans, maar dit keer leek dat niet te gaan gebeuren. De Girls Aloud-zangeresliet weten te willen scheiden.

Chelsea-voetballer Ashley liet het er echterniet bij zitten en smeekte net zo lang bij zijn vrouw tot ze besloot hethuwelijk nog een derde kans te geven. Vrienden en familie van Ashley lietenweten dat de schuld niet alleen bij de voetballer ligt. Cheryl zou nooit tijdvoor hem hebben en het feit dat haar moeder bij hen inwoont draagt ook niet bijaan een gezond huwelijk.

Ashley herstelt op dit moment van zijngebroken enkel. De eerste sessie zal waarschijnlijk volgende week plaatsvinden. “Ze vindt dat hij het verdient om zijn verhaalte doen. Ze begrijpt dat hij vindt dat ze hem tekort heeft gedaan als zijnvrouw. Ze begint te begrijpen dat hij niet de enige schuldige is aan hetmislukken van hun huwelijk. Ze begrijpt dat hij kwetsbaar en onvolwassen is endaarmee een makkelijke prooi voor vrouwen,” aldus een bron. “Ze is heel ergboos en verdrietig over wat hij gedaan heeft, maar ze ziet het als haar plichtom het erover te hebben met hem.”

Cheryl en Ashley zijn 3.5 jaar getrouwd.