×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Charlize Theron en Angelina Jolie geen vriendinnen’

‘Charlize Theron en Angelina Jolie geen vriendinnen’
21.01.2019 -

De nieuwbakken 'relatie' tussen Brad Pitt en Charlize Theron zou volgens Radar Online kwaad bloed gezet hebben bij Angelina Jolie, de ex van Brad en moeder van zijn kinderen.


Volgens het medium staan Theron en Jolie al jaren op slechte voet met elkaar. Dit zou te maken hebben met een aantal filmrollen waarvoor beide actrices in de race waren en waarbij ze dus met elkaar moesten concurreren.

Brad zou twee jaar na het uit elkaar gaan van powercouple Brangelina aan het daten geslagen zijn met Charlize, aan wie hij volgens bronnen door haar ex-verloofde Sean Penn is voorgesteld. Ze hebben allebei kinderen, maar hebben hun nieuwe partner nog niet aan hun kroost voorgesteld.

Eerder werd gefluisterd dat Pitt opnieuw zou daten met zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. Dat werd uiteindelijk door de acteur ontkend.