Charlie Sheen moet stoppen met haatcampagne

Charlie Sheen is door de zenderbazen van FX gevraagd om te stoppen met het afkraken van zijn ex Denise Richards. De acteur zet de laatste weken allerlei nare dingen over haar op Twitter. FX zou daar nu genoeg van hebben.

FX zendt de Sheen-show Anger Management uit in de Verenigde Staten. Volgens een ingewijde heeft de komiek te horen gekregen dat hij 'de negatieve retoriek richting Denise Richards moet matigen omdat deze voor negatieve publiciteit zorgt'. "Nadat Charlie die walgelijke berichten had getwitterd waarin hij Denise een varken en een mediahoer noemde, grepen de zenderbazen in."
Het bedrijf zou niet begrijpen waarom Sheen (48) het nodig vindt om Richards en een andere ex, Brooke Mueller, keer op keer publiekelijk aan de schandpaal te nagelen als hij weer eens ergens boos over is, aldus RadarOnline. Andersom doen ze dat namelijk ook niet bij hem, stelt de bron. De ster zou aan het doordraaien zijn. "Dat Charlie's drie trouwe adviseurs onlangs zijn opgestapt, speelt ook mee."
Sheen wordt volgens de insider nu niet meer gecorrigeerd. "De mensen die in het verleden nog wel eens dingen uit zijn hoofd konden praten, zijn er nu gewoon niet meer." Het onvoorspelbare gedrag zou de spuigaten uitlopen. "Het ene moment kan Charlie onzettend kalm en relaxt doen, maar hij kan ook uit het niets veranderen in een krankzinnige maniak. Het slaat gewoon nergens op."
Er lijkt wel wat verbetering in de situatie te zitten. De grappenmaker heeft inmiddels een aantal beledigende tweets van zijn profiel verwijderd en een cryptisch verzoeningsbericht de wereld ingestuurd dat gericht is aan Richards. Sheen roept daarin op tot een wapenstilstand en zegt dat de liefde voor hun dochters Sami en Lola belangrijker is dan zijn 'passie' voor 'rechtvaardigheid'.