Charlie Sheen haalt uit naar exen

Charlie Sheen heeft via Twitter opnieuw flink uitgehaald naar zijn exen, Denise Richards en Brooke Mueller. Hij meent dat de familie Hilton meer van zijn kinderen houdt dan de twee vrouwen van hen houden.

De Anger Management-acteur plaatste zondagavond een foto op zijn profiel, waarop een cadeaupakket te zien is met een in chocolade geschreven boodschap: "Beste Bob en Max, fijn kerstfeest, liefs, de familie Hilton." Hij twitterde bij de foto: "Waarom heeft de familie Hilton meer liefde en compassie voor mijn kinderen dan Duh-nese en Broke (ik bedoel Brooke)? C. #B&Dsuk."

Vier dagen eerder deelde Charlie ook al een foto van hetzelfde cadeaupakket. Toen bedankte hij de familie Hilton voor hun steun tijdens de 'moeilijke feestdagen'. In meerdere andere tweets liet hij weten 'B&D' te haten.

Brooke Mueller is de moeder van de tweeling Bob en Max. Haar broer heeft momenteel de voogdij over de twee jongens en hij heeft Charlie geen toestemming gegeven hen tijdens de feestdagen te zien. Zijn andere ex, Denise Richards, heeft hun dochters Sam en Lola mee op vakantie genomen.

Sheen (48) heeft zijn oudste dochter, de 29-jarige Cassandra Jade, wel gezien. Op kerstavond schreef hij bij een foto van een tafel vol fotolijstjes: "Dit is hoe dichtbij ik bij mijn kinderen mag zijn tijdens de kerst. Behalve CJ, haar moeder is een engel." CJ's moeder was Sheens vriendinnetje toen hij nog op school zat.