Charlie Sheen bedreigde tandarts

Charlie Sheen wordt ervan verdacht dat hij zijn tandarts met een mes heeft bedreigd. De Anger Management-ster zou ook een vrouwelijke tandtechnicus hebben gemept.

Volgens entertainmentsite TMZ ging het mis toen Sheen vorige week donderdag bij de tandarts was om zich aan een abces te laten behandelen. De tandtechnicus wilde via een masker lachgas toedienen om hem te verdoven. Op dat moment sloegen bij Charlie de stoppen door. Hij begon met zijn armen te zwaaien en raakte daarbij de vrouw.
De tandtechnicus liep naar eigen zeggen de kamer uit, waarna de situatie verder uit de hand liep. Sheen zou een mes tevoorschijn hebben gehaald en rende achter zijn persoonlijke tandarts aan. De man raakte niet gewond. Wat de tandarts in de ogen van Charlie verkeerd had gedaan, is niet duidelijk. Vermoedelijk waren er drugs in het spel.
Sheen zou voor het tandartsbezoek crack hebben gebruikt. Zijn bodyguard zou hebben gezegd dat de komiek onder invloed was van deze rookbare variant van cocaïne. De politie van Los Angeles is bezig met een onderzoek. Pas nadat ze met Charlie en de tandarts hebben gepraat, wordt besloten of het tot een aanklacht komt.
De 49-jarige acteur heeft nog niet op het incident gereageerd. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat hij vanwege het gebruik van verboden middelen in de problemen komt. Sheen werd in maart van 2011 ontslagen door de makers van Two And A Half Men omdat hij zich herhaaldelijk had misdragen. Ook toen speelden drugs een rol.