Placeholder

Charlie Sheen al een jaar nuchter

en heugelijk moment voor Charlie Sheen. De acteur postte een foto op Twitter van een penning die hij ontving omdat hij al een jaar lang geen alcohol heeft gedronken en drugs heeft gebruikt. Deze 'sobriety coin' wordt uitgegeven door de organisatie Anonieme Alcoholisten en mensen die hun 12-stappen programma met succes doorlopen krijgen deze uitgereikt.

'Dit is gisteren gebeurd! Een geweldig moment in de nieuwe reis die ik ben begonnen. Ik ben volledig gefocust,' aldus een trotse Charlie. De acteur krijgt veel bijval van zijn volgers, die hem feliciteren en aanmoedigen door te gaan met zijn 'nieuwe' leven. 'Fantastisch Charlie! Elke dag is er eentje. Hier mag je trots op zijn.'

Sheen stond in Hollywood bekend als een fervent gebruiker van zowel drank als drugs. Meerdere malen verscheen hij onder invloed op de set van zijn show Two And A Half Man, wat voor grote problemen zorgde en uiteindelijk tot ontslag leidde. Ook gaf hij interviews waarin hij compleet van het padje was. Hoewel Charlie eerder wist te stoppen met zijn gebruik, kreeg hij in 2011 een terugval toen hij te horen kreeg besmet te zijn met het HIV virus. Vorig jaar besloot hij daar een einde aan te maken en zich opnieuw te onthouden van stimulerende middelen.