Chaos door lookalikes van William en Kate

De internationale pers en fans van prins William en zijn vrouw Kate zijn vrijdag beetgenomen door The Sun. De Britse krant stuurde lookalikes van de hertog en hertogin van Cambridge naar het Londense St Mary's ziekenhuis, wat leidde tot complete chaos.

Al meer dan een week lang post een horde aan journalisten en koningshuisliefhebbers bij het St Mary's Hospital. Iedereen wacht met spanning op de komst van de hoogzwangere Kate. The Sun besloot een beetje leven in de brouwerij te brengen en stuurde lookalikes Nicola Maher en Tom Moore naar het ziekenhuis.

Bij aankomst werden de nep-Kate en -William belaagd door de pers. Het paar liep naar de ingang van St Mary's voordat ze hun ware identiteit onthulden. Fans en journalisten konden er wel om lachen en veel verslaggevers twitterden dat dit grapje van The Sun zo'n beetje het hoogtepunt van de week is.

Het Londense ziekenhuis kon er niet om lachen. Alhoewel het om lookalikes ging, wilde iedere fotograaf en cameraman de dubbelgangers van Kate en William zien en spreken. Dit leidde tot een massa mensen midden op straat. Door de opstopping konden ambulances niet meer bij het ziekenhuis komen. St Mary's verzocht de lookalikes dan ook om te vertrekken.