Chantal Janzen vindt het ‘gezellig’ tussen bekvechtende Peter R. de Vries en Mathijs van Nieuwkerk

Afgelopen maandagavond was Peter R. de Vries te gast in de uitzending van De wereld draait door waar hij het aan de stok kreeg met presentator Mathijs van Nieuwkerk.  

‘Crime scene investigator’ Peter vond dat er in zijn gesprek met Van Nieuwkerk te weinig aandacht was voor zijn nieuwe boek, terwijl hier volgens hem van tevoren een paar duidelijke schriftelijke afspraken over gemaakt waren. Een verbaasde Mathijs leek zich van geen kwaad bewust voor de draaiende camera’s.

Het was echter niet alleen de Vries die voor wat opschudding kwam zorgen aan tafel bij van Nieuwkerk. Ook blonde babe Chantal Janzen mocht een uurtje aanschuiven om over het een en ander mee te keuvelen met Mathijs en dat vond zij maar wat leuk.

“Gezellig” was haar commentaar toen de mannelijke bezetting van de tafel begon te bekvechten over wie er nou welke afspraak wel of niet was na gekomen. “Gezelligheid kent geen tijd” moet de Limburgse schone gedacht hebben, want er leek geen einde te komen aan de welles-nietes bonje tussen haar twee mannelijke tafelgenoten die haar in de hitte van de strijd totaal vergaten. Gemakkelijk als onze Chantal is gaf zij zichzelf dan maar wat te doen en begon als een bezetene aan haar waterglas te lurken, terwijl ze ondertussen het tafelblad aandachtig bestudeerde. 

En eindelijk was daar de afkondiging van Mathijs die het opstandje liever achter de schermen wilde oplossen. Benieuwd of het daar ook zo ‘gezellig’ was als aan tafel.