Onthulling Beeld Chantal Janzen In Madame Tussauds

Chantal Janzen opnieuw door de wasstraat bij Madame Tussauds

Een nieuw wassen beeld van Chantal Janzen is donderdag onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. De 43-jarige presentatrice was zelf aanwezig bij de onthulling en is danig onder de indruk van de details, schrijft ze op Instagram. “Zelfs de binnenkant van m’n oor klopt, zei Leco (van Zadelhoff, red.) net.” 

Het beeld draagt dezelfde outfit als Janzen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in 2021 in Rotterdam. De jurk van David Laport en de sieraden van Cartier die zij op die avond droeg, zijn exact nagemaakt. 

In 2009 kreeg ze al een eerste beeld, maar die was toe aan een update, schrijft Chantal. Ze vond het hele proces “een feest”, jubelt ze. “Zo’n ongelofelijk goeie vakmensen, niet normaal hoe ambachtelijk en toegewijd ze dat daar doen.”

‘Sorry that you’re waxing me and not my neighbor Bey’

Eerder maakte Madame Tussauds ook al nieuwe beelden voor koningin Máxima en Justin Bieber en in de ruimte naast Chantal waren de mensen van Tussauds bezig met een verse versie van Beyoncé. Verschil moet er wezen, grapt de presentatrice. “Ik zei natuurlijk tegen de mensen die helaas aan Sjentel Jenzen zaten te kleien ‘sorry that you’re waxing me and not my neighbor Bey’. Maar het maakte hen niks uit, zeiden ze lief en beleefd.”