Speciaal voor Joop van den Ende:

Chantal Janzen vierde vrijdag samen met Joop van den Ende en een hoop andere musicalsterren het 20-jarig jubileum van het Circustheater in Scheveningen. De actrice had zich speciaal voor de gelegenheid nog een keer in het kostuum gehuld van Glinda uit de musical Wicked.

In de vele jaren dat Chantal al samenwerkt met Joop van den Ende kroop ze onder anderen in de huid van Belle in Beaty and the Beast, speelde ze Jane in de musical Tarzan en nam ze de rol van Glinda in Wicked op zich. ''Ik vond Tarzan wel het mooiste om te doen. Dat vond ik zo'n groot spektakel'', onthult Janzen tegenover BuzzE.

''Het is iedere avond live. Dat vind ik de leukste vorm van entertainment'', gaat Chantal verder. ''Om die spanning te voelen, of het allemaal wel goed gaat. Dat vind ik heel leuk. Het is verslavend.''

Phantom of the Opera

Het Circustheater is bijzonder voor Chantal. Niet alleen omdat ze er zelf heel vaak heeft opgetreden, maar als 14-jarig meisje ging Janzen naar de eerste muscial die in het verbouwde theater in première ging: The Phantom of the Opera. De blonde actrice bezocht de productie maar liefst 9 keer.

Chantal is dol op theater en kan dan ook niet kiezen of ze liever op de planken staat of voor de televisiecamera. Televisie vindt ze net zo leuk en dat is maar goed ook. De opnames van Holland's Got Talent gaan namelijk zaterdag van start voor het kersverse jurylid. Of er in het drukke schema van Chantal dan nog tijd is voor een bruiloft? ''Volgend jaar of het jaar daarop, misschien'', besluit Janzen.