×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chantal Janzen moet afscheid nemen van haar Televizier-Gala jurk

Chantal Janzen moet afscheid nemen van haar Televizier-Gala jurk
14.10.2016 -

Chantal Janzen is weer Assepoester-af. De presentatrice, die gisteren de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice in de wacht sleepte, moet haar sprookjesachtige jurk voor het gala terugsturen. En dat doet ze met pijn in het hart.


'Alles moet weer terug. Assepoester is weer een pompoen. Ofzoiets', schrijft ze bij de foto van haar witte jurk die weer keurig ingepakt is. Het liefst zou Chanti alles houden bekent ze, maar dat kan niet want de winkels hebben haar nummer. 

Chantal droeg gisteren een jurk van Edwin Oudshoorn. Ook collega Floortje Dessing liep rond in een creatie van zijn hand. 

 

Alles moet weer terug. Assepoester is weer n pompoen. Ofzoiets. #instantglamour #houdoeenbedankt #wilhethoudenmaarzehebbenmnnummerkak

Een foto die is geplaatst door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Foto: Reni van Maren