Screenshot 2022 09 26 10.58.33

Chantal Janzen bezorgt styliste een hartverzakking

Chantal Janzen werd voor haar rol als jurylid bij het Junior Songfestival in een prachtige blauwe jurk gehesen, maar ze stoorde zich aan twee bandjes en knipte die af. Dat vond styliste Kelly “niet leuk”, schrijft de presentatrice op Instagram, want die jurk had terug gemoeten en dat kon door Chantal’s actie dus niet meer. 

De jurk, door Chantal liefkozend ‘Alex’ genoemd, is daarom vanaf nu beschikbaar voor feesten en partijen. “Mocht nog iemand deze jurk willen lenen, dat kan dus, helaas”, schrijft ze. “Want ik knipte er twee bandjes af die ik eigenlijk niet eraf mocht knippen en nu kan ‘ie niet meer terug. Kelly vond dit niet leuk want ik knipte de bandjes eraf toen ze net niet keek en toen volgde er een benauwd moment van stilte en staren met open mond.” Geen woord aan gelogen, schrijft Kelly. “Ik moest bijna huilen en lichtelijk hyperventileren.”

Chantal (43) weet verder niet zo goed wat ze met ‘Alex’ aanmoet. “Met kerst haal ik je misschien uit de kast maar dat weet ik nog niet zeker, want in Tegelen doen we niet aan chique kerstmissen en tegen de tijd dat het Oud en Nieuw is pas ik je niet meer.”

Beeld: chantaljanzen.official@Instagram