×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chantal Janzen bevallen van zoontje Bobby

Chantal Janzen bevallen van zoontje Bobby
30.03.2018 -

Chantal Janzen is donderdag bevallen van een zoontje. Het jongetje heeft de naam Bobby gekregen.


’En toen was Bobby er’, meldt Chantal Janzen op Instagram bij een foto van haar pasgeboren zoontje. Het jongetje werd donderdag geboren en Chantal is er uiteraard dolblij mee.

Het was al bekend dat Chantal in verwachting was van een jongetje. Samen met haar man Marco Geeratz keek ze uit naar de geboorte van hun zoontje. De twee hebben samen ook al een zoon, de nu 9-jarige James. Daarnaast heeft Marco drie kinderen uit een eerdere relatie.

Chantal en Marco wilden al eerder samen nog een tweede kindje, maar dat werd uitgesteld doordat Chantal een aantal jaar geleden onrustige cellen bij haar baarmoederhals had, die weggehaald moesten worden. ’Toen heb ik een aantal jaar gedacht: ik wil dat daar nu even niets gebeurt,’ vertelde ze daar eerder over op haar website. Vandaar het leeftijdsverschil tussen James en Bobby.