Chantal en Martijn winnen Musical Award

Martijn Fischer kan zijn cv gaan bijwerken. Hij won maandag z’n eerste John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van André Hazes in de musical Hij Gelooft In Mij.

De 45-jarige acteur kreeg de prijs maandagavond uit handen van John Kraaijkamp jr. Die zei te hopen dat de prijs nog lang de naam van zijn vader mag dragen.
Voor Martijn Fischer is het zijn eerste Musical Award, want Hij Gelooft In Mij is zijn musicaldebuut.
Chantal Janzen heeft de Conny Stuart Musical Award in de wacht gesleept. Ze kreeg de prijs voor haar vertolking van Rachel Hazes in de musical Hij Gelooft In Mij. Ze speelt de rol al ruim een jaar.
''Teleurstelling speelt ze klein en kwetsbaar'', citeerde Pia Douwes uit het juryrapport. Chantal zei in haar dankwoord tegen Kim-Lian, die al jarenlang is genomineerd, maar de nominatie nimmer wist te verzilveren, dat ze de award wel af en toe mag lenen.
Ze dankte ook haar verloofde, met wie ze volgend jaar in het huwelijk treedt. ''Zonder jou wil ik helemaal niets'', zei Chantal.
Chantal Janzen won de Musical Award nog niet eerder in deze belangrijke categorie. Wel won ze de prijs voor haar bijrol in de musical Crazy For You en in de categorie aanstormend vrouwelijk talent in Saturday Night Fever. Ook Tarzan en Petticoat! waarin ze hoofdrollen had, vielen in het verleden in de prijzen.