×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chantal en Jamai blij om weer samen te werken

Chantal en Jamai blij om weer samen te werken
16.04.2019 -

Voor Chantal Janzen en Jamai is het absoluut geen straf om weer samen te werken. 'Ik vind het ontzettend leuk. Ik lach de hele dag met Jamai', zegt de presentatrice. Vanaf volgende maand is ze samen met de zanger te zien in All Together Now.


Vorig jaar werkte het duo samen voor de RTL-dansshow Time to Dance. ‘We waren toen wel iets zwaarder’, zegt Jamai voor de camera van het ANP, doelend op de zwangerschap van Chantal en zijn eigen recente gewichtsverlies na een niertransplantatie. ‘Ik heb een kind gekregen’, zegt de presentatrice. ‘En ik een nier’, vult de zanger lachend aan.

Chantal presenteert de talentenjacht All Together Now waarbij de kandidaten een 100-koppige jury van muziekexperts, aangevoerd door Jamai, moeten overtuigen. Deze experts zijn vrij kritisch en steken hun mening niet onder stoelen of banken. ‘Als je denkt dat Gordon pittig is in een jury, hier zitten wel twintig Gordons in’, zegt de presentatrice.

Volgens Jamai is die jury, met onder anderen Henk Westbroek, Leona Philippo en Brainpower, de reden om op 3 mei af te stemmen op de eerste aflevering van het RTL4-programma. ‘Daarvoor ga je kijken’, zegt hij. ‘Net als dat je op een terrasje zit. Ik vind het zelf altijd fijn om lekker mensen te kijken. Je raakt niet uitgekeken want ze hebben allemaal wel iets bijzonders en allemaal wel iets te zeggen. Heerlijk.’