×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Channing Tatum opnieuw alleen’

‘Channing Tatum opnieuw alleen’
19.12.2019 -

Na een relatie van meer dan een jaar is het over en uit tussen Channing Tatum en Jessie J. Dat zeggen meerdere ingewijden.


Channing en Jessie zouden al een maand geleden een punt achter hun relatie hebben gezet en zijn als vrienden uit elkaar gegaan. ‘Ze zijn nog steeds heel hecht en zijn nog steeds goede vrienden,’ aldus een ingewijde in US Weekly.

De 39-jarige Channing en de 31-jarige Jessie kregen vorig jaar oktober een relatie. Ze begonnen te daten een paar maanden nadat bekend werd dat de acteur en zijn vrouw Jenna Dewan, met wie hij een dochter heeft, uit elkaar waren. Channing en Jenna zijn nog niet officieel gescheiden, hoewel de actrice inmiddels in verwachting is van haar nieuwe vriend.