×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Celine Dion viert 50e verjaardag thuis

28.03.2018 -

Aanstaande vrijdag wordt Celine Dion 50 jaar en die kroonverjaardag gaat de zangeres in huiselijke kring vieren. Ze wil dit heugelijke moment delen met haar 17-jarige zoon René-Charles Angelil en haar 7 jaar oude tweeling Nelson and Eddy.


In eerste instantie had Celine een heel ander feestje gepland, dat plaats zou vinden tijdens een van haar concerten in The Colosseum in Caesars Palace in Las Vegas. Maar vanwege haar ooroperatie gooide de diva haar plannen om en koos ze voor een intiemere setting. 'Ze kijkt er erg naar uit om deze verjaardag te vieren met haar kinderen,' meldt een insider aan Entertainment Tonight.

Vorige week maakte Celine bekend dat ze al haar show van 27 maart tot en met 18 april vanwege een oorinfectie moest afzeggen. Via Facebook liet ze weten 'het heel erg te vinden'. De zangeres kampt al een poosje met gehoorproblemen vanwege deze infectie en wil dit medisch gezien nu goed aanpakken.

Op 22 mei hervat Celine haar concerten in Las Vegas.