×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Catherine jarig en volgende week aan het werk

Catherine jarig en volgende week aan het werk
9.01.2019 -

Catherine, de hertogin van Cambridge, viert woensdag haar 37e verjaardag. Het zal waarschijnlijk niet een heel groot feest worden, want haar man prins William is op werkbezoek. Ook haar kinderen prins George en prinses Charlotte moeten gewoon naar school.


Prins William is woensdag op bezoek bij de London Air Ambulance. Catherine zelf gaat op 15 januari weer aan de slag. Tijdens haar eerste werkbezoek van het jaar bezoekt de hertogin de King Henry's Walk Garden, een gemeenschapstuin in het Londense stadsdeel Islington. Daar ontmoet ze vrijwilligers die haar vertellen over hun bezigheden en hoe ze de plaatselijke gemeenschap via tuinieren samenbrengen.

Het Britse hof doet zoals gewoonlijk geen officiële mededelingen over privéaangelegenheden zoals verjaardagen, die in besloten kring worden gevierd. Het enige wat het hof erover zegt in een tweet is: 'Iedereen bedankt voor al jullie mooie berichtjes op de verjaardag van de hertogin van Cambridge'.