Cast van The Sound of Music in Oprah

Herinner je nog de prachtige film The Sound of Music met Maria, Kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen? Oprah ontvangt de gehele cast, die voor het eerst na 45 jaar weer samenkomt.

Julie Andrews (Maria), Christopher Plummer (Kapitein Von Trapp) en de zeven ‘kinderen’ vertellen Oprah hoe zij het maken van The Sound Of Music destijds hebben ervaren en hoe hun contact tegenwoordig is. Daarnaast geeft de cast een uniek kijkje achter de schermen van de musical en vertellen de grootste fans wat The Sound Of Music voor hen betekent.

The Sound Of Music kwam in 1965 uit en gaat over de jonge non Maria die als gouvernante bij het gezin Von Trapp komt wonen. Na de dood van zijn vrouw staat Kapitein Von Trapp alleen voor de opvoeding van zijn zeven kinderen, die er een sport van maken elke gezinsverzorgster weg te pesten. Het duurt echter niet lang voor Maria zowel de lastige kinderen als de strenge kapitein in haar ban heeft. De musical was enorm succesvol en sleepte in het jaar van uitkomen maar liefst vijf Oscars in de wacht.

 

De speciale uitzending van de Oprah Winfrey Show wordt dinsdag 21 december om 17.10 uur uitgezonden bij RTL 8.