Placeholder

Cast Suits geniet na van sprookjeshuwelijk

De castleden van de tv-serie Suits, die zaterdag aanwezig waren bij de bruiloft van de Britse prins Harry en actrice Meghan Markle, kijken allemaal terug op een bijzondere dag. Op sociale media delen ze foto's van het feest en wensen ze hun voormalige collega nogmaals veel geluk.

"Het is bijna niet te geloven dat de bruiloft gisteren was. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik moet het nog verwerken", schrijft Sarah Rafferty, die de rol van Donna Paulsen speelt in de advocatenserie, op Instagram. Ze woonde de ceremonie bij met haar man Santtu Seppälä. "Santtu en ik voelen ons vereerd dat we getuige mochten zijn van zo'n mooie en emotionele gebeurtenis. We wensen het gelukkige paar alle goeds toe."

Meghans Suits-echtgenoot Patrick J. Adams deelt een foto van hem en zijn vrouw actrice Troian Bellisario. Daarop staan ze op de binnenplaats van Windsor. "Klaplopers", grapt hij. Eerder wenste Patrick Harry en Meghan al veel geluk. "Meghan, we zijn heel dankbaar dat we aanwezig mogen zijn bij deze gedenkwaardige dag. Veel liefs en ik wens je veel geluk."

Ook Gabriel Macht, Harvey Specter in Suits, heeft van de ceremonie genoten. "Blij dat ik je familie en vrienden kon ontmoeten. Het was een ongelooflijke eer om deel uit te maken van de festiviteiten." Zijn vrouw, actrice Jacinda Barrett, vertelt dat ze gedanst hebben op de muziek van Elton John en dat ze gelachen hebben om de speech van prins Charles. "Ik wens je een lang en gelukkig leven samen", schrijft ze.

Rick Hoffman kwam via Instagram terug op het moment dat hij kort in beeld was tijdens de huwelijksplechtigheid. Hij gaf in een filmpje antwoord op de vraag waarom hij net op dat moment zo'n raar gezicht trok. "Beeld je eens in dat je naast iemand zit die een slechte adem heeft. Vandaar het gezicht, dat nu kennelijk over het hele internet te zien is", vertelt de vertolker van Louis Litt, die geen idee had naast wie hij zat.

Vanwege het huwelijk met prins Harry stopte Meghan met haar rol in Suits. Ze speelde vanaf het begin mee in de advocatenserie, die in Nederland te zien is op Netflix.