Cast Romeo over Julia reageert op vertrek Beau

De cast van het toneelstuk 'Romeo en Julia', geproduceerd door Rick Engelkes, is niet blij met het vertrek van Beau van Erven Doren op de eerste repetitiedag deze week. De presentator vond zijn rol te klein en hield het voor gezien.

De castleden geven het volgende statement:

“We hebben Beau leren kennen als een enthousiast, professioneel ensociaal iemand. Het verrast ons dan ook dat hij op de eerste dagconclusies heeft getrokken die op niets gebaseerd zijn: laf enonprofessioneel. Dat vinden we heel spijtig omdat Beau een groteaanwinst was voor ‘Romeo over Julia’.Omdat hij zich onterecht te kort gedaan voelde, doet hij ons nu allemaal onterecht tekort.Hij laat ons keihard vallen en zadelt ons met een groot probleem op.Dit was nergens voor nodig: als hij een gesprek had aangedurfd had hijdirect gemerkt dat zijn reden voor vertrek niet op de waarheid isgebaseerd.”

De castleden zijn het niet eens met de kritiek van Beau dat hij alleen de rol van vroedster zou spelen:

“Klinkklare onzin dat Beau een kleine rol kreeg: we spelen allemaalmeerdere rollen, groot en klein, en hebben alle vijf een even grootaandeel in deze productie.Wij zijn met z’n vijven een groep en niet vijf ego’s.We hebben respect en vertrouwen in Rick Engelkes en vooral in Marcus Azzini, iets dat Beau blijkbaar niet had.Teleurgesteld over zijn vertrek, werken we bevlogen door om vanafoktober een prachtige ‘Romeo over Julia’ voor het publiek te spelen.”