×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carry Tefsen presenteert biografie

Carry Tefsen presenteert biografie
18.10.2018 -

Carry Tefsen heeft donderdag in Amsterdam haar biografie gepresenteerd. In 'Carry, zestig jaar in de schijnwerpers' schetst de actrice haar beleving van zes decennia Nederlandse theater- en televisiegeschiedenis.


Carry, die in de jaren zestig begon als revuedanseres, groeide uit tot een gevierde toneel-, musical- en filmster. De actrice was te zien in filmklassiekers als Blue Movie, Keetje Tippel en Wat Zien Ik? en ze speelde in grote televisiehits als Zeg ‘ns Aa en ‘t Schaep Met De Vijf Pooten. In het theater maakte zij furore bij het ABC-cabaret van Wim Kan, in de André van Duin-revue Dag Dag Heerlijke Lach, in een aantal kluchten van John Lanting en in de musicals De Jantjes en Oh Johnny.

De nu tachtigjarige Tefsen speelde haar laatste rol in de musical Billy Idol. In 2012 werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.