×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrie Underwood breekt pols bij val van trap

12.11.2017 -

Carrie Underwood heeft een lelijke val gemaakt van een trap voor haar woning in Nashville. De 34-jarige countryzangeres brak haar pols, vertelt haar woordvoerder aan People.


Naast een gebroken pols werd Carrie vrijdag in het ziekenhuis ook behandeld voor sneeën en schaafwonden. De oud-American Idol-deelneemster mocht daarna gelijk weer naar huis. Inmiddels gaat het weer beter met haar.

'Bedankt voor alle beterschapswensen. Het komt wel goed met mij, het kost alleen een beetje tijd', twitterde Underwood zondag. Carrie's man Mike Fisher vloog na haar val meteen terug naar huis. De oud-hockeyspeler legt zijn vrouw nu in de watten. 'Gelukkig heb ik de beste man in de wereld die voor mij zorgt', schreef Carrie.