×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carmen Electra doodsbang voor stalker

16.07.2017 -

Carmen Electra voelt zich niet meer veilig in haar eigen huis. Ze werd in juni verrast door een stalker bij haar op de stoep en is als de dood voor de man.


De stalker zou ervan overtuigd zijn dat hij verloofd is met Carmen. Ze zag hem een paar weken geleden in zijn auto zitten voor haar huis en besloot de politie te bellen omdat ze het niet vertrouwde. Agenten namen de man mee voor psychisch onderzoek.

Vrienden van de stalker verklaarden volgens TMZ bij de politie dat hij woedeaanvallen heeft. Hij zou meermaals kwaad zijn geworden als hem werd uitgelegd dat hij geen relatie met Carmen had.

De actrice regelde een tijdelijk contactverbod, maar dat liep op 7 juli af. Ze zou nu bezig zijn met een permanent verbod.