×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice van Houten bang alleen te eindigen

9.03.2010 -

Carice van Houten (33) heeft haar grootste angst onthuld. De actrice is doodsbang dat ze alleen overblijft, zonder man en kinderen en met een gezicht vol botox.


Actrice Carice van Houten begint internationaal bekend teworden. Onlangs had ze een interview met een Engelse website waarin ze verteltover haar single status sinds de breuk met de Duitse acteur SebastianKoch.vindt het helemaal niet vervelend om single te zijn, behalve dan dat zesteeds meer last krijgt van haar tikkende biologische klok.

Het vrijgezel zijn vindt Carice helemaal niet zo erg.“Behalve dan dat mijn biologische klok begint te tikken. Dat wordt steeds meereen probleem voor me. Ik hou van mijn werk, maar ik weet dat daar op een dageen einde aan komt. Als ik te oud ben en geen awards meer win en een nieuwegeneratie het overneemt,” vertelt Carice openhartig. “Kinderen opvoeden lijktme een prachtige uitdaging en het is mijn grootste angst om als gebotoxte damezonder kinderen en zonder liefde te eindigen.”